Консервне виробництво є однією з найстаріших та стратегічних галузей харчової промисловості. Основна мета виробництва – це отримання якісного харчового продукту з тривалим терміном зберігання.

На сьогоднішній день організація виробництва потребує значних інвестицій в сучасне технологічне обладнання, глибоких знань технології, контролю якості продукції та безумовно злагодженої команди.

Саме цим важливим аспектам приділяється найбільше уваги на ТОВ «М’ясорибторг».

До переваг підприємства можна віднести те, що для виробництва консервів під ТМ «Родинний смак» використовується переважно власна доброякісна сировина. Це дозволяє економити час та кошти, затрачувані на доставку та мінімізувати втрати при дефростації сировини при її закупівлі.

Також, вдале територіальне розташування виробничої бази поблизу транспортного коридору Київ – Дніпро полегшує транспортні операції по доставці в будь-яку точку України.

Для консервування м’яса на підприємстві використовуються скляні та жерстяні банки.

Консерви виробляються згідно ДСТУ та ТУ.

Впроваджена система контролю якості харчових продуктів на всіх етапах виробництва, що базується на принципах HACCP, дозволяє наблизитись до світових стандартів, виконувати вимоги діючого законодавства, вимоги споживачів та наших партнерів.

сподобалась наша пропозиція?

Заповніть форму та ми обов’язково Вам перетелефонуємо:

Заповніть форму та ми обов’язково Вам перетелефонуємо:

Дякуємо!

Ви скоро отримаєте відповідь.