На сьогоднішній день є велика необхідність професійного забою. Адже виробництво м’яса має свої особливості – це переробка сировини у вигляді живої худоби в готовий продукт у вигляді напівтуш зі збереженням всіх якісних показників

Тому у цьому виробничому процесі задіяні тільки висококваліфіковані фахівці, які мають значний практичний досвід.

Робота забійного цеху орієнтована як на забезпечення якісним м’ясом власних потреб, так і для оптової реалізації під потреби переробників м’яса та торгових мереж Черкащини.

Власні потреби обумовлені консервним виробництвом та мережею магазинів з продажу м’ясної продукції

На підприємстві працює професійна та злагоджена команда фахівців з ділення, обвалювання, жилування та сортування м’яса, зокрема свинини, яловичини та м’яса птиці.

сподобалась наша пропозиція?

Заповніть форму та ми обов’язково Вам перетелефонуємо:

Заповніть форму та ми обов’язково Вам перетелефонуємо:

Дякуємо!

Ви скоро отримаєте відповідь.