Власний забій та переробка м’яса
На сьогоднішній день є велика необхідність професійного забою. Адже виробництво м’яса має свої особливості – це переробка сировини у вигляді живої худоби в готовий продукт у вигляді напівтуш зі збереженням всіх якісних показників
Тому у цьому виробничому процесі задіяні тільки висококваліфіковані фахівці, які мають значний практичний досвід.
Робота забійного цеху орієнтована як на забезпечення якісним м’ясом власних потреб, так і для оптової реалізації під потреби переробників м’яса та торгових мереж Черкащини.
Власні потреби обумовлені консервним виробництвом та мережею магазинів з продажу м’ясної продукції
На підприємстві працює професійна та злагоджена команда фахівців з ділення, обвалювання, жилування та сортування м’яса, зокрема свинини, яловичини та м’яса птиці.
